MANCHESTER UNITED
Esports 25/05/2011

Giggs afronta el partit més difícil abans de Wembley

David R. Jover
2 min
Giggs afronta el partit més difícil abans de Wembley

Mai ha tingut ni una mala paraula ni un mal gest cap a ningú. Cap a ell tampoc l'han tingut. Però tot ha fet un tomb. Ryan Giggs és un exemple de treball, de coratge, de dedicació i amor per uns colors. Als seus 37 anys, i després de 875 partits -en vint anys- amb els diables vermells, el jugador gal·lès ha estat acusat d'un presumpte adulteri. Sigui veritat o no, la seva tranquil·litat s'ha esfumat i ara quedarà marcat en el que li queda de carrera i en el futur per aquest tema.

I és que amb la final contra el Barça a Wembley a tocar, l'entorn de la premsa rosa anglesa no para de perseguir-lo fins al punt que ahir a la tarda el seu domicili de Worsley estava envoltat de periodistes que volien captar alguna instantània. Això va provocar que no participés a la sessió preparatòria amb el Manchester United. És a dir, un factor extraesportiu afecta la seva preparació de cara al partit més important de l'any i de la que podria ser la seva última final.

Parlamentari indiscret

La notícia del suposat afer Giggs la va donar a conèixer un membre del Parlament anglès. El diputat John Hemming, fent ús de la seva immunitat parlamentària, va airejar dilluns que Giggs havia mantingut una relació amb una presentadora de televisió sorgida del fenomen Gran Hermano , Imogen Thomas, ja que a Anglaterra la llei no permet a les publicacions escampar informacions sobre la vida privada de les persones famoses del territori.

I és que Giggs està casat des de l'any 2007 amb Stacey Cooke, la seva parella des de fa un munt d'anys, i amb qui té dos fills de vuit i cinc anys. Per tant, el seu matrimoni pot quedar afectat per aquest fet i això, com si fos una bola de neu, també pot fer que se'n ressenti el seu rendiment a la final de la Lliga de Campions, on l'extrem o migcampista gal·lès, depenent d'on el vulgui situar Ferguson, té moltes opcions de ser titular, tot i perdre's un entrenament i veure la pressió que ha de suportar en el que s'ha convertit en un tema nacional sobretot per les xarxes socials. I és que el seu nom es va convertir en el tema més comentat al Regne Unit i una munió de periodistes es van apropar a casa seva per fer guàrdia i tractar de captar alguna imatge recent del jugador. A més, també hi va haver polèmica perquè molts informadors van veure com els seus vehicles corporatius eren destrossats per un grup d'encaputxats, que no van tenir cap mirament.

La situació, doncs, no és fàcil, però Ryan Giggs no vol que vint anys d'exitosa carrera esportiva acabin sent recordats per una anècdota produïda fora dels terrenys de joc. A tres dies del partit contra el Barça, el United té sobre la taula un problema que afecta un jugador clau.

stats