COPA DEL REI ACB 2011
Esports 12/02/2011

Gestions per convèncer un jove de 14 anys

1 min
ACB, Fundacion

Jonathan Barreiro, l'aler de 14 anys pel qual es barallen la majoria de clubs de la Lliga ACB, està jugant la Minicopa convidat pel Regal Barça. Ahir, de fet, va contribuir a la victòria de l'equip català contra el Fundación Baskonia (21-54). El jugador, però, no forma part del conjunt blaugrana i l'any passat va fer competir a la Minicopa amb el DKV Joventut.

Tot i que la família de Jonathan Barreiro té dubtes sobre la conveniència de fer marxar el jove de Galícia, el Regal Barça ha intensificat les gestions per garantir-ne el fitxatge i és optimista amb el resultat. Amb 1,95 metres d'alçada, l'aler pot jugar en gairebé totes les posicions del camp, fet que ha provocat que el comparin amb jugadors com Ricky Rubio i fins i tot Magic Johnson.

El seu entorn vol evitar aquestes exageracions i protegir-lo, ja que és un jove de caràcter molt tímid i introvertit. Això explica els dubtes de treure'l del seu entorn habitual.

Jordi Ardèvol, director tècnic de bàsquet formatiu del Regal Barça, va mirar ahir els partits a Magariños, on també es va poder veure Felix Bañobre, el seleccionador infantil de la Corunya i un dels entrenadors que més ha treballat amb la nova joia del bàsquet.

stats