Publicitat
Publicitat

Geromel no tornarà a vestir la camiseta vermella

Queda fora de la llista per molèsties musculars

Els noranta minuts que Pedro Geromel va disputar al camp de la Nueva Victoria davant el Jaén podrien els ser els darrers del brasiler amb la camiseta del Mallorca. El central va quedar fora de la llista de convocats per enfrontar-se al Girona a causa d'unes molèsties musculars als isquiotibials de les quals no es va recuperar a temps. Almenys aquesta va ser la versió que va oferir el club. Una altra explicació podria tenir a veure amb la seva més que previsible sortida en aquest mercat d'hivern amb destinació al Brasil.

El Mallorca havia arribat a un acord a tres bandes amb el Gremio de Porto Alegre i el Colònia alemany per cedir el central al conjunt brasiler fins al 30 de juny de 2016, segons va avançar Ultima Hora el passat dia 12. La intenció del club de Porto Alegre era fer oficial la cessió tot d'una que s'obrís el mercat d'hivern, dia 1 de gener.

Així, es fa molt difícil que el discutit central es torni a vestir amb la camiseta del Mallorca durant aquesta temporada. El primer partit del 2014 es disputarà el 4 de gener contra el Las Palmas, data en la qual es preveu que Geromel vesteixi la camiseta del Gremio. De totes maneres, el Mallorca es va reservar una opció per recuperar el central el desembre de 2015.

Un bon central

La sortida de Geromel era una de les prioritats de la direcció esportiva per alleugerir la càrrega salarial del club durant l'estiu. Tan sols va viatjar amb la resta de l'equip en l'estada de pretemporada a Osterbeeck perquè es donava per fet que abandonaria l'entitat. Les negociacions que es mantenien obertes en aquell moment no cristal·litzaren per la dificultat de posar d'acord les tres parts implicades, per la qual cosa es deixà oberta una finestra a la seva sortida pel mercat d'hivern.

La impossibilitat de traspassar-lo va portar Serra Ferrer a afirmar que s'havia fitxat un "bon central" quan es va tancar el mercat el 30 d'agost. Geromel va ser el centre de la diana durant el curs passat, en què no fou capaç de demostrar la seva vàlua, i això va repercutir en el seu estat ànim. Ara sembla que no tornarà a vestir-se de vermell.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF