Barça
Esports 22/08/2013

Gerardo Martino: "L'Atlètic ha estat superior a la primera meitat, però no per una qüestió física"

El tècnic ha valorat l'empat a l'anada de la Supercopa d'Espanya contra l'Atlètic de Madrid

Martí Molina
2 min
El tècnic del Barça, Gerardo 'Tata' Martino, parla amb Neymar al Calderón

BarcelonaGerardo 'Tata' Martino ha valorat l'empat del Barça al camp del Vicente Calderón a l'anada de la Supercopa d'Espanya, un partit que ha tingut dues parts ben diferenciades. "Estic d'acord que l'Atlètic de Madrid ha estat millor al primer temps, però no per un tema físic. Perquè al segon temps hem estat millors en aquest aspecte", ha respost a la pregunta d'un periodista.

Pel que fa al partit en si, Martino ha destacat: "El partit ha tingut moments on ha estat millor l'Atlètic de Madrid i moments en què nosaltres hem tingut més domini. En general, poques ocasions de gol i molt intens i amb dos sistemes molt clars i esperats. D'alguna manera, ells esperaven fer el gol a la contra i amb espais, i així ha estat, i nosaltres esperàvem fer el gol amb una successió de passades i també així ha estat".

El Barça ha intentat fer el seu joc, però li ha costat, sobretot al primer temps: "Era molt difícil per a Leo i per a tots els migcampistes rebre la pilota. Estava molt junta la línia de l'Atlètic de Madrid. Els canvis del davant estan més pensats per evitar que l'Atlètic tingués més dificultats en la sortida de pilota, perquè hagués de fer passades en curt en comptes de passades en llarg", ha comentat.

L'entrenador del Barça ha donat a entendre que està satisfet amb els seus jugadors, tot i que també és conscient que hi ha feina a millorar de cara a la tornada. "Cal tenir més mobilitat, fer desmarcades més profundes… No és fàcil. Però continuarem insistint de la mateixa manera. El Barça no té cap altra forma de jugar, però intentarem donar-li més dinàmica i variants".

També ha parlat de Messi, que ha comentat que l'ha canviat perquè "ha tingut una contusió i li faran més proves per valorar l'estat de la lesió", i sobre Bartra, que s'ha quedat fora de la convocatòria, el tècnic ha dit que li ha semblat que "no ens feia falta tenir un defensor més, i en el cas que fos així, fer retrocedir Busquets i que Song jugués al mig del camp".

D'altra banda, l'entrenador també ha estat qüestionat sobre la possibilitat de fitxar Iker Casillas, per la polèmica que hi ha al Madrid per la seva suplència. Sorprès pel comentari, Martino ha contestat: "Si Casillas no és el millor del món serà el segon millor, i ho penso des de sempre. Però no puc opinar d'això, no em correspon".

stats