Publicitat
Publicitat

Barça

Piqué, a l'àrbitre de Vila-real: "Els dones els tres punts i no fa falta jugar més"

L'entorn del jugador nega que les seves paraules sobre el terreny de joc de Vila-real anessin dirigides a un directiu del Barça

Al final del partit contra el Vila-real, mentre abandonava el terreny de joc, Gerard Piqué es va adreçar a Javier Tebas, president de la LFP present a la llotja, per dir-li: “Ho has vist? Sí, tu, tu. ho has vist?”. A la xarxa es van fer ressò dels fets pocs minuts després.

I dilluns, les càmeres de Movistar Partidazo, van recollir tota la seqüència.

En el programa 'El día después' es mostra com el central té una conversa amb l'àrbitre, Iglesias Villanueva, sobre la mà dins l'àrea del jugador groguet Bruno. " Els dones els tres punts i no fa falta jugar més", li diu el central mentre la pilota ja està en joc, després de reclamar amb vehemència el penal. Onda Cero va informar dilluns que les paraules de Piqué no anaven dirigides a Tebas, sinó a un directiu del Barça. L'entorn del futbolista ho nega.

Una polèmica que arribava poques hores després de perdre a Bilbao, on el central va ser crític també amb l’arbitratge de Fernández Borbalán i es queixava dels “dos penals clars” no assenyalats a favor del Barça i l’agressió d’Aduriz no castigada. “Ja sabem com funciona, això”, va dir el central a TV3. El Comitè Tècnic d'Àrbitres ja va anunciar que traslladarà a Competició les paraules de Piqué.

“És el dia de Reis, venim aquí a jugar a futbol, deixem els nens i no tenim l’experiència de ser a casa per veure com arriben els Reis. Venim i volem jugar a futbol i no a la ruleta, que és el que provoca aquest tipus d’arbitratges. A vegades és negre, a vegades vermell. Ja vam veure el Madrid-Sevilla. Esperem que el nivell [dels àrbitres] pugi una mica i estigui a l’altura del que són aquestes competicions”, va ser l’altra part de la resposta.

Minuts més tard, a través de Twitter, el central també va apuntar al programa 'Estudio Estadio', de Televisió Espanyola, per dues enquestes: una sobre una teòrica falta de respecte per la desconvocatòria d’alguns cracs contra l’Hèrcules i l’última per preguntar a qui havia perjudicat més l’àrbitre, si al Barça o a l’Athletic. Preguntat per això, Zinedine Zidane va evitar “entrar en aquests debats” i es va limitar a valorar com a “molt difícil” la tasca dels àrbitres.

Històries de superació esportiva