Publicitat
Publicitat

BARÇA

Gabriel Rex, soci del Barça: "El projecte del nou estadi pot hipotecar tot el club"

Tres afiliats de l'entitat blaugrana han explicat les raons per les que la proposta del Barça no hauria de veure finalment la llum

Els socis del Barça Xavier Sáez, Aniol Colillas i Gabriel Rex, juntament amb Marc Duch, creador de la plataforma noalareforma.com, han exposat les raons per les que els socis de l'equip blaugrana haurien de votar 'No' en el referèndum que se celebrarà aquest proper cap de setmana sobre la proposta del Nou Espai Barça a l'acte que ha tingut lloc a l'Auditori 1899 dins les instal·lacions del Barça.

Xavier Sáez, primer en parlar, ha comentat la importància de la resposta negativa en la votació del proper 5 d'abril: "Agraïm al club que ens hagin deixat aquest espai per celebrar aquest acte. Els socis em pogut veure totes les parts aparentment positives d'aquesta proposta, però els actes en referència al 'No' han estat del tot inexistents. Hem vist com els mitjans de comunicació ens han deixat de banda. El sí ha comptat amb totes les eines possibles per tal de vendre i convèncer el soci. Aquesta opció supera de forma clara un 'No' que no ha sortit a la llum. Creiem que això ha estat així per voler esclafar la proposta negativa i així fer veure que no existim", ha comentat Sáez.

El soci número 8276 ha explicat la finalitat d'aquest acte: "Això neix per la necessitat de fer-nos presents entre l'actualitat blaugrana. Volem fer un exercici democràtic obert, donar un espai a aquells que no volen votar el 'Sí' que ens ha venut el club d'una forma subjectiva i poc parcial. A partir de la informació com a eina, el nostre desig era fer-nos preguntes i reflexionar aquesta proposta", ha dit Sáez. A més, el soci blaugrana ha afegit que "no ha estat fins el penúltim dia de campanya, que el 'No' s'ha pogut manifestar i exposar la seva opinió".

Gabriel Rex per la seva banda, després d'agrair l'assistència dels socis a l'acte, ha explicat per què ells rebutjaran la proposta del club: "No acceptem aquesta proposta del club per la falta de confiança en aquesta junta, per les mentides que s'han dit des de fa anys. Aquesta directiva va negar-se a tirar endavant un projecte de 250 milions d'euros que van definir de faraònic, però ara es posa en marxa un nou espai Barça de 600 milions, això no aporta confiança", ha comentat Rex.

El segon soci en parlar ha posat en dubte el plantejament que el Barça ha proposat: "Aquesta història que ens vol vendre el club és una imprudència que podem pagar molt car els socis per molts anys. No coneixem la lletra petita de gairebé tot el que aquesta junta signarà. No entenem que la directiva, de sobte, hagi tirat cap endavant un projecte que semblava no prioritari.

El soci, a més, ha fet clara referència a la falta de transparència d'aquest procés que pot tenir terribles conseqüències en el Barça: "Excel·lència esportiva és sinònim d'excel·lència econòmica. Aquest és un fet que sembla que Bartomeu i la seva junta no tenen en compte. S'hauria pogut esperar un millor moment econòmic per tirar endavant un projecte que pot hipotecar tot el club. L'estadi és casa nostre, per tant creiem que el soci també té dret a decidir com es dirà el Camp Nou", ha comentat Rex.

Marc Duch, creador de la web noalareforma.com, també ha posat en dubte el Nou Espai Barça, tot criticant la gestió del patrimoni que ha fet el club en els últims anys: "Els números d'aquesta proposta són del tot incomprensibles. Aquest és un club que es basa en la filosofia de la Masia i del jugadors del filial. Tot i així, els números demostren que la gestió no és correcte. Si no aconseguíssim grans jugadors de la cantera blaugrana, no sé com s'ho faria aquesta directiva", ha explicat Duch.

La plataforma 'Èxit Blaugrana', per mitjà de dos socis del Barça, ha mostrat el seu desig que la gent sigui conscient de la importància de votar 'Sí' o 'No' el proper 5 d'abril. Tots dos afiliats a l'entitat blaugrana han explicat que aquest projecte, que pot hipotecar a totes les persones de l'entorn del club, té masses incerteses.

Històries de superació esportiva