Publicitat
Publicitat

FÓRMULA 1

El trofeu del GP de la Gran Bretanya i d'Alemanya de Fórmula 1 busquen dissenyador

El Banco Santander, patrocinador de les dues curses, fa un concurs obert a tots els estudiants universitaris per triar el millor disseny

El Banco Santander, patrocinador del Gran Premi de la Gran Brentanya i del Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1 ha obert un concurs per escollir el disseny dels trofeus de les dues curses.

El concurs està obert a tots els estudiants universitaris, que poden pujar a la web els seus dissenys fins al dia 14 de maig. Els dissenys, segons les bases del concurs de l'entitat bancaria d'Emilio Botín, hauran de reflectir els valors de la internacionalitat i la innovació i tenir alguna vinculació amb la Fórmula 1.

El període per presentar els dissenys acaba el dia 14 de maig i fins llavors tothom pot accedir a la web del concurs i votar aquell que més li agradi. Un cop tancades les votacions, el dia 15 de maig el banc seleccionarà els 10 dissenys més votats pels aficionats més dos que triarà l'entitat bancària i un Comitè d'Avaluació triarà els tres millors, que s'enviaran als organitzadors, els responsables de triar el guanyador.

El dissenyador guanyador –el nom es coneixerà el dia 30 de maig– tindrà com a premi un viatge per a dues persones per al Gran Premi de la Gran Bretanya (que se celebrarà del 4 al 6 de juliol) amb entrades de tribuna i una rèplica en miniatura del trofeu.

Històries de superació esportiva

Etiquetes