COPA
Esports 17/12/2013

La Copa del Girona s'acaba en 4 minuts (4 a 1)

El Getafe elimina els catalans després d'avançar-se amb gols de Sarabia i Colunga a l'inici del partit

Valera i 'Migue' disputen una pilota / EMILIO NARANJO / EFE

BarcelonaLa il·lusió del Girona per fer alguna cosa gran a la Copa del Rei s'ha esfumat en només 4 minuts. El temps que han tardat Sarabia i Colunga en sentenciar l'eliminatòria. L'empat a 1 gol que havia aconseguit el conjunt català a Montilivi donava esperances per discutir el duel al Getafe, però els homes de Luis Garcia s'han apressat a fer la feina i deixar encarrilada l'eliminatòria. El segon gol madrileny ha arribat després d'un penal comès pel porter visitant Jorge Palatsí.

Al minut 34, Lafita ha colpejat novament l'equip de Ricardo Rodríguez amb un xut creuat. 3 a 0 en els primers 45 minuts al Coliseo Alfonso Pérez. Al segon temps, després d'un error defensiu del Getafe, el Girona ha retallat distàncies. Jandro, de penal, ha establert el 3 a 1 amb un xut arran de pal. Un altre error, en aquest cas de marcatge de la defensa gironina, ha permès que Lisandro marqués el 4 a 1 definitiu. El defensa del conjunt madrileny ha rematat tot sol una falta lateral, sense cap tipus d'oposició.

A banda del resultat, la nota negativa per al Girona d'aquesta nit de Copa, que Carles Mas i David Garcia han abandonat el terreny de joc amb problemes físics.