Ascens a 2a B
Esports 04/06/2013

La Penya s'enfrontarà a l'Arandina, i el Poblera, al Còria

Els dos equips illencs supervivents disputaran els partits d'anada a domicili i la tornada a casa

ara balears
1 min

PalmaLa Penya Esportiva de Santa Eulàlia i el Poblera, els dos equips illencs supervivents en la fase d'ascens a la Segona B, ja coneixen els nous obstacles que hauran de superar per continuar el camí cap a la categoria de bronze del futbol de l'Estat. Els de Mario Ormaetxea, després de la cruel eliminació en la ronda de campions davant La Hoya Llorca, s'enfrontarà a l'Arandina de Burgos, mentre que els de Ramón Jiménez cercaran accedir a la ronda final davant el Còria extremeny. Ambdós conjunts disputaran els duels d'anada a domicili aquest cap de setmana i la tornada a casa el cap de setmana del 15 i 16 de juny.

Els eivissencs, després de la decepció que va suposar perdre l'ascens directe en el temps afegit, cercaran accedir a la darrera eliminatòria davant l'Arandina, tercer classificat del grup 8 de Tercera i que en la primera ronda de la fase d'ascens va deixar fora l'Europa de Barcelona per un global de 3-0.

Per part seva, el Poblera, després d'expulsar del camí de Segona B el Leioa basc, es veurà les cares amb el tercer classificat del grup 10, que en la primera eliminatòria deixà fora el Calahorra de La Rioja (0-0 a l'anada i 1-1 en la tornada disputada a Calahorra).

stats