Publicitat
Publicitat

La Fundació del València rep set ofertes interessades a comprar el club de Mestalla

Està previst que el procés de venda de la majoria accionarial del club de Mestalla pugui concloure a finals del mes d'abril. No han transcendit els noms dels inversors

La Fundació del València Club de Futbol ha rebut un total de set ofertes vinculants interessades en el procés de venda del club de Mestalla, segons ha explicat la mateixa Fundació –propietària de la majoria accionarial del club de Mestalla– en un comunicat després que avui hagi conclòs el termini de presentació d'ofertes.

A partir d'ara, un cop conclosa la primera fase del procés de venda, s'obre una nova etapa que correspon a un termini màxim de tres setmanes perquè la comissió gestora d'aquest procés, assessorada per les consultores KPMG i PwC, estudiï les ofertes presentades i determini un ordre de preferència. Durant tot el procés, no transcendiran els noms de les persones que estan al capdavant de les ofertes presentades.

La comissió gestora formada per membres de la Fundació del València, el mateix València Club de Futbol, la Generalitat Valenciana –com a avaladora de la Fundació– i Bankia –l'entitat amb la qual el club i la Fundació mantenen un deute– serà l'encarregada de definir de les set ofertes quina presenta el millor projecte esportiu, social i econòmic per garantir la viabilitat del club.

Per tancar la venda del club, la Fundació del València CF haurà de demanar permís al Protectorat de Fundacions i després detallar els terminis del contracte de venda dels seus títols en una junta general d'accionistes del València. Per últim, una vegada aprovada la venda del club per part dels socis, s'haurà de comunicar l'operació al Protectorat de la conselleria valenciana de Justícia perquè doni el vistiplau final a tota l'operació.