EL BARÇA ESTRENA PATROCINADOR
Esports 28/02/2011

La Fundació Qatar treu el cap

El nou espònsor no apareixerà als partits fins a la temporada vinent, però el primer equip ja el porta als entrenaments des d'avui mateix; en part per compensar els 15 milions que rep el club aquest any.

Martí Molina
1 min
Aquesta serà una de les dues samarretes d'entrenament del primer equip a partir d'avui.

Barcelona.El Barça llueix, des d'aquest matí, la imatge del seu nou patrocinador (Fundació Qatar) a la samarreta, encara que només als entrenaments de la primera plantilla. Així ho va avançar el club a través d'un comunicat en què també informava que els jugadors portaran les lletres de la fundació, però que no hi haurà dibuixat l'arbre autòcton del país del Golf i que és la imatge principal del logotip.

Malgrat que l'acord amb Qatar Sports Investment no entrarà en vigor fins al juliol d'aquest any -el Barça ingressarà 30 milions d'euros per temporada durant cinc anys-, en el contracte ja es va incloure el pagament de 15 milions per a aquesta temporada 2010/11 en concepte de drets comercials. Entre aquests, posar el nom a la samarreta d'entrenament del Barça.

De fet, el club també va explicar que "aquesta seria l'única implementació de la imatge Fundació Qatar en el primer equip fins que la temporada vinent es llueixi el logotip a la samarreta durant els partits oficials".

Els jugadors porten des d'avui aquesta nova roba patrocinada i de la qual s'han fet dos models: samarreta rosa i lletres en color blau marí, i samarreta grisa amb lletres roses. De totes maneres, els aficionats no podran comprar aquesta equipació d'entrenament -samarretes i petos-, ja que el club ha decidit no vendre cap producte amb el nou patrocinador fins a l'estiu, quan l'equip "estreni l'equipació oficial corresponent a la temporada 2011-12" en la qual el nou patrocinador ja vingui imprès d'origen.

Serà la primera vegada que l'equipació d'entrenament del primer equip llueixi publicitat. Fins ara, l'acord amb UNICEF només incloïa posar publicitat a les samarretes dels partits.

stats