ESPANYOL
Esports 21/06/2013

Juan Rafael Fuentes: "Em fascina l'oportunitat que m'ha donat l'Espanyol"

El lateral esquerre, tercera incorporació del club blanc-i-blau, celebra jugar a Primera, "on et pots projectar com a persona i com a futbolista"

Natalia Arroyo
1 min
Joan Collet i Òscar Perarnau presenten Juan Rafael Fuentes, nou fitxatge de l'Espanyol

Cornellà de LlobregatJuan Rafael Fuentes és el tercer fitxatge de l'Espanyol per a la temporada 2013/14. El lateral esquerre, que s'ha compromès per quatre temporades, ha reconegut que arriba "amb moltes ganes" i decidit a intentar "aportar el màxim a l'equip". "Em fascina l'oportunitat que m'ha donat l'Espanyol", ha confessat.

En aquest sentit, celebra jugar a Primera després de quatre anys a Segona. "És un gran premi. Jugar a Primera et projecta com a persona i com a futbolista, perquè pots viure experiències noves, jugar als millors estadis... Espero que l'equip pugui estar al més amunt possible".

Fuentes, que tenia altres ofertes sobre la taula, s'ha decantat per l'Espanyol perquè és qui "més fidelitat m'ha mostrat".

L'ex del Còrdova s'ha definit com un lateral "que defensa i ataca bé" i ha explicat que, de petit, es fixava en Roberto Carlos i Maldini.

El president de l'Espanyol, Joan Collet, ha desitjat molta sort a Fuentes: "Tanquem el cicle d'una setmana de presentacions. Estic content i feliç d'haver incorporat aquests tres jugadors, que estic segur que ens aportaran molt". El director esportiu, Òscar Perarnau, ha justificat el fitxatge dient que "s'ha volgut prevenir davant els problemes de salut de Víctor Álvarez", que no descarta que, un cop recuperat, pugui jugar també d'extrem.

stats