Esports 04/05/2011

Fredor i tensió en l'últim dinar de directives de la temporada

David R. Jover
2 min
Florentino Pérez sota el focus de les càmeres a l'entrada del dinar celebrat ahir.

Barcelona.Amb l'últim clàssic dels quatre que s'han disputat en divuit dies també es va fer l'últim dinar de directives del que queda de temporada. Un dinar que va complir una funció protocol·lària, però que va ser molt més fred i distant que l'últim que es va fer a Barcelona, al mes de novembre.

Aquest cop hi va haver menys germanor de l'habitual per culpa dels últims esdeveniments en forma de denúncia i malestar per part dels dos equips. El teatre que s'atribueix als jugadors del Barça dins del camp també es va veure abans, durant i després del dinar per part de la comitiva blanca.

Un dels primers que va arribar al restaurant The Mirror va ser el president del Barça, Sandro Rosell, que, acompanyat de dos directius, va rebre el suport de l'afició que es va aplegar als voltants del restaurant.

Però l'expedició del Reial Madrid, amb Florentino Pérez al capdavant, es va fer esperar. Va arribar al voltant de mitja hora més tard que Rosell, i en entrar al restaurant van ser escridassats pels mateixos aficionats que minuts abans aplaudien Sandro Rosell.

Va ser un dinar fred -el menú va costar uns 70 euros per persona i hi havia arròs i marisc-, amb molts menys directius que en altres ocasions, sense complicitat ni rialles. L'última denúncia del Reial Madrid contra els jugadors del Barça va acabar de posar en alerta Sandro Rosell, que sap que ara mateix les relacions entre els dos equips no passen pel seu millor moment. Això també es va escenificar a l'hora de no efectuar declaracions a la sortida del dinar, i tampoc hi va haver fotografia entre els dos mandataris, a diferència del dia del 5-0 al Camp Nou.

Les postures de les dues parts són clares i ningú afluixarà la corda pel que fa a les reclamacions i les denúncies. El temps del famós señorío de l'època de Santiago Bernabéu sembla que s'ha acabat i la nova etapa encetada per José Mourinho té un caire molt diferent a l'habitual. La tensió provocada, però, ara disminuirà.

stats