OK LLiga
Esports 27/04/2014

Francesc Bargalló i els pals rescaten el Muralla Òptica Blanes a Vilanova (3-6)

El Barça goleja a plaer per 0-7 a Lleida i podria proclamar-se campió de l'OK Lliga la propera jornada al Palau en cas de victòria contra el Reus

Jordi Graell

BarcelonaEl Muralla Òptica Blanes ha guanyat per 3-6 a la pista del Vilanova i s'acosta a tres punts de la salvació en el debut d'Albert Pons a la banqueta selvatana, el quart entrenador en total de la temporada. A la primera part el Blanes s'ha trobat amb un Vilanova combatiu i si ha marxat guanyant al descans ha estat gràcies a Francesc Bargalló, que s'ha carregat l'equip a l'esquena anotant un 'hat trick'. Tot i estar matemàticament descendits els homes de Josep Lluís Delriu han estavellat fins a set pilotes al pal, dues d'Esteve Pujals i una de Jordi Aragonès ja al primer temps, que posteriorment ha aconseguit anotar l'única diana vilanovina de la primera part.

Tot just iniciar-se el segon temps el Vilanova ha tornat a enviar una pilota al travesser, en aquest cas de Tito Marsal. Tot i així, de nou l'infal·lible Bargalló ha tornat a aparèixer per anotar el seu quart gol i a continuació Esteve Pujals ha desaprofitat una falta directa en la desena falta visitant i ha tornat a topar amb el pal. Manel Garcia, amb el cinquè gol, ha fet esvair definitivament les opcions del Vilanova. En la desena falta local, Ferran Formatjé ha anotat de falta directa l'1-6 i Carlos Ramírez, després que Pol Pàmies errés una falta directa i ell mateix enviés la bola al pal al refús, ha marcat el 2-6. Posteriorment Formatjé ha errat una falta directa i Tito Marsal ha anotat el 3-6 definitiu, ja que Aragonès ha tancat el partit, com no, enviant una nova pilota al pal.

El Barça goleja abans de la 'final four'

En l'altre partit disputat aquest migdia, el Barça no ha tingut gaires problemes per golejar a la pista de l'ICG Software Lleida per 0-7. Abans de començar s'ha guardat un respectuós minut de silenci per Tito Vilanova. Malgrat que els ha costat obrir la llauna al descans els blaugranes ja guanyaven per 0-3 gràcies als gols de Matías Pascual i Raúl Marín, aquest últim en dues ocasions i transformant una falta directa.

Els lleidatans, tot i disposar de dos penals i una falta directa, no han estat capaços de batre un esplèndid Aitor Egurrola i a la segona part Marc Torra amb dos gols més, el darrer de falta directa, i les dianes finals de Jordi Gabarra i Matías Pascual han servit per tancar la golejada. Així doncs els de Ricard Muñoz, que la setmana vinent disputaran la 'final four' de la Lliga Europea al Palau, podrien proclamar-se campions de l'OK Lliga a la propera jornada si derroten a casa el Reus Deportiu.