RUGBI - SIS NACIONS
Esports 05/03/2012

França empata i es queda sense opcions de 'grand slam' (17-17)

1 min

Irlanda va arruïnar les opcions de França de guanyar el grand slam al Sis Nacions -que aconsegueix el guanyador de tots els partits- després d'arrancar un empat a París en el partit ajornat del torneig (17-17).

La selecció irlandesa va imposar una defensa molt sòlida, que els francesos només van poder trencar en una ocasió per aconseguir el seu únic assaig (Fofana, 52'). Però els errors puntuals del XV del Trèvol en atac van impedir que poguessin aconseguir la victòria a Saint-Denis.

França, per la seva banda, es va mostrar molt irregular. Va jugar malament al primer temps, però es va mantenir viva al partit gràcies a l'encert en els cops de càstig de Parra. L'equip va millorar al segon temps, però sense arribar a desbordar les defenses en el joc de mà, com era habitual.

Amb aquest resultat, Gal·les encapçala la classificació en solitari i és l'única selecció que pot tancar el Sis Nacions amb un ple de victòries. Els dos equips es veuran les cares en l'última jornada, a Cardiff, en un partit que molt possiblement decidirà el guanyador del torneig.

stats