Misc 11/09/2019

França elimina els Estats Units de la Copa del Món de bàsquet (79-89)

Els vigents campions s'han quedat sense arribar a les semifinals

França celebrant la victòria

BarcelonaSegona gran sorpresa del campionat. França ha eliminat els Estats Units de la Copa del Món de bàsquet (79-89). Els vigents campions, que no han pogut mantenir una diferència de set punts, s'han quedat sense arribar a les semifinals. L'equip francès ha sabut treure profit de la seva superioritat interior en un partit molt igualat que ha arribat empatat als últims minuts.

Rudy Gobert (21 punts i 16 rebots), Evan Fournier (22 punts) i Nando de Colo (18 punts) han liderat el triomf d'un combinat molt físic que ha sabut explotar les seves virtuts contra un rival superat per les adversitats que ha caigut en un excés de joc individual en els moments decisius. Tot i acabar amb 29 punts, Donovan Mitchell s'ha diluït en l'últim tram de partit i no ha pogut evitar la primera derrota dels Estats Units des del 2006.

Aron Baynes i Martin Kriz

França disputarà les semifinals contra l'Argentina. El rival de la selecció espanyola, que té assegurada la participació als Jocs Olímpics 2020, serà Austràlia, que ha eliminat la República Txeca (82-70). El bon partit de Tomás Satoransky (13 punts, 13 assistències i 9 rebots) no ha pogut evitar el triomf del rival.