ASOBAL
Esports 26/04/2014

El Fraikin Granollers cau derrota a La Rioja i s'allunyen de la segona posició (31-26)

Els de Toni Garcia es situen a 5 punts de la segona posició en caure amb un rival directe

El Fraikin Granollers rebent instruccions durant un partit / XAVIER SOLANAS / BMGRANOLLERS.CAT

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha rebut un fort cop en la seva lluita per acabar en la segona posició. Els homes de Toni Garcia han caigut amb el Naturhouse La Rioja per 31-26 i queden a cinc punts de la segona posició.

Els primers minuts de joc han estat dominats per un Naturhouse La Rioja molt agressiu que ha sortit amb un parcial de 3-0. Toni Garcia ha parat el cronòmetre (min. 7, 6 a 2) per demanar més intensitat però s'ha mostrat poc encertat en atac, perdent per 7 gols als 22 minuts de joc. Un parcial de 0-5 ha donat emoció abans del descans, malgrat que una doble exclusió de Marc Garcia i Adrià Pérez ha fet que els de Rioja fessin un parcial de 3 a 0 (16 a 10 al descans).

Un parcial de 0-3 a la segona part ha donat emoció al partit, però quan els vallesans s'han posat a tres gols han topat amb la defensa local.