HANDBOL
Esports 06/04/2019

El Fraikin Granollers reacciona tard i s'acomiada de la Copa del Rei d'handbol (26-22)

Els vallesans es queden a les portes de la final després d'una molt fluixa primera part

Adrià Fernández
Sergio López, jugador del Liberbank Cuenca rematant a porta contra el Fraikin Granollers a la semifinal de la Copa del Rei

BarcelonaPunt final al camí del Fraikin Granollers a la Copa del Rei d'handbol. Una molt fluixa primera part ha acabat condemnant els vallesans. Els d'Antonio Rama, que han reaccionat massa tard a la represa, ho han tingut impossible per capgirar el marcador final (26-22). D'aquesta manera, s'esfuma la possibilitat d'una final catalana.

El Fraikin Granollers ha anat a remolc durant tot el partit. Tret dels primers cinc minuts, en què el marcador ha estat igualat, els vallesans no han pogut fer res per sobreposar-se a l'embranzida del Liberbank Conca. Els locals ja han començat a assaborir el pas a la final amb una avantatge de quatre punts al minut 13 (8-4).

Antonio Rama ha demanat temps mort per reordenar l'equip, però el Granollers no ha aconseguit entrar en el partit. Gens encertat de cara a porteria, només ha materialitzat 10 de les 21 rematades. El porter Maciel, la defensa local i els pals n'han tingut la culpa. Al minut 22, l'avantatge ja era de vuit gols (14-6), fins al 17-10 definitiu del primer temps.

Arriscar ha sigut l'única opció per donar ales als jugadors. Rama ha posat tota la carn a la graella jugant gran part del segon temps sense porter i amb dos pivots. La reacció, però, ha arribat massa tard. Els vallesans han sigut capaços de reduir de vuit a tres els gols la diferència, i s'han posat el 24-21 al Pavelló Pitiu Rochel d'Alacant. El ressorgiment d'Adrià Figueras i la capacitat golejadora de Mamadou Gassama han sigut insuficients per remuntar un pobre primer temps del Fraikin. Amb el 26-22 definitiu, el Liberbank Conca és el primer finalista de la Copa del Rei d'handbol. El seu rival sortirà del guanyador entre el Barça Lassa i el Logronyo La Rioja.