Esports 07/09/2018

El Fraikin Granollers s'estrena amb triomf contra el Guadalajara (26-23)

L'equip granollerí ha acabat patint en un partit que ha controlat sempre

Bombom Almeida amb el Fraikin Granollers.

GranollersEl Fraikin Granollers s'ha estrenat amb bon peu a la Lliga Asobal d'handbol derrotant el Quabit Guadalajara per 26 a 23 en un partit que ha començat amb retard per culpa del temporal que ha caigut sobre terres vallesanes, i que complicant l'arribada dels aficionats a l'Olímpic granollerí.

L'equip visitant ha dominat durant els primers minuts de partit, però ràpidament el Fraikin s'ha posat per davant i ha trencat el partit abans del descans, amb un parcial de 4-0 que ha permès arribar a la mitja part amb un còmode 13-8 a favor. La bona defensa vallesana i el porter Almeida han aturat un cop i un altre un rival que ha reaccionat en una segona part més trencada, en què el Fraikin ha arribat a guanyar de vuit gols (28-20). Una reacció del Quabit, però, ha fet patir al final del partit, quan els visitants s'han arribat a situar a només dos gols de diferència. Antonio García, amb 7 gols, ha sigut el màxim golejador de l'equip local.