Fórmula 1
Esports 21/06/2013

El govern valencià manté l'acord amb Catalunya per alternar el GP de Fórmula 1

El vicepresident del govern valencià diu que encara no han signat l'acord perquè estan negociant amb l'organització del Mundial de F-1 una rebaixa del cànon de la cursa

Efe
2 min

ValènciaEl vicepresident del govern valencià, José Císcar, ha assegurat aquest divendres que no hi ha hagut variacions en l'acord verbal amb l'executiu català per a l'alternança anual del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1.

Aquesta setmana el Circuit de Catalunya ha iniciat la venda d'entrades per al Gran Premi d'Espanya de 2014, un any en què la cursa hauria de celebrar-se al circuit urbà de València si es complís aquest acord verbal.

"No hi ha cap raó per pensar que no se celebrarà la cursa aquí. Hi ha un acord verbal entre el senyor Alberto Fabra i el senyor Artur Mas. Els acords estan per complir-se i no tenim el més mínim dubte que el govern català complirà l'acrod", ha afirmat Císcar.

En la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del govern valencià, Císcar ha afegit que li estranya que el circuit català hagi posat a la venda entrades quan encara no es coneix la data exacta per a la disputa del Gran Premi. "Si estan venent entrades cal preguntar al Circuit de Catalunya per què ho fa", ha manifestat el vicepresident del govern valencià.

Després que els periodistes comentessin a Císcar que la raó esgrimida pel traçat català és que no ha rebut notificació oficial que hi hagi alternança de circuits, el vicepresident valencià ha afirmat: "Si hi ha un problema de comunicació entre ells és una cosa que hauran de solucionar ells allà".

Císcar ha assegurat que la raó per la qual no s'ha signat la documentació per formalitzar l'alternança de circuits és perquè segueixen negociant amb l'organització del Mundial de Fórmula 1 una rebaixa del cànon de la prova. "Conflicte no existeix. És un acord que s'ha de signar a tres bandes. Seguim negociant amb l'organització per aconseguir una rebaixa substancial del cànon. Quan això estigui arreglat se signarà per escrit l'acord", ha subratllat. També ha matisat que els termes actuals de la negociació són "purament econòmics" i que no hi ha cap tipus de condicionant d'ampliar "en més o menys anys" l'actual acord.

stats