Publicitat
Publicitat

FÓRMULA 1

Stefano Domenicali dimiteix com a director de l'escuderia Ferrari

Marco Mattiacci, l'actual president i conseller delegat de la divisió de Ferrari a Amèrica del Nord, serà el seu substitut

Stefano Domenicali ha presentat la dimissió com a director esportiu de l'escuderia Ferrari. En un comunicat, que ha fet públic, Domenicali ha dit que deixa el càrrec per intentar "fer un canvi radical a l'escuderia" després dels últims resultats.

"Hi ha moments en la vida professional en què una persona ha de tenir el valor suficient per prendre decisions difícils. Ara és hora de fer un canvi important. Com a cap, assumeixo la responsabilitat de la situació que estem vivint. Es tracta d'una decisió presa per fer un canvi radical al nostre ambient i pel bé del nostre grup", ha explicat el ja exdirector esportiu de l'escuderia italiana.

El president de l'escuderia, Luca Cordero di Montezemolo, ja havia dit que prendria les decisions que hagués de prendre per intentar que l'equip tornés a la línia guanyadora. Així, el president ha acceptat la dimissió de Domenicali, a qui ha agraït "la seva constant contribució i treball i el gran sentit de la responsabilitat" que ha demostrat fent aquest pas i presentant la seva dimissió.

El seu substitut serà Marco Mattiacci, actual president i conseller delegat de la divisió de Ferrari a Amèrica del Nord, "un dirigent que coneix bé aquest equip i que ha acceptat amb entusiasme aquest desafiament", segons Montezemolo.

Els resultats d'aquest inici de curs, en què el cotxe té problemes de potència i cinc anys sense aconseguir cap títol –l'últim, de constructors, va ser l'any 2008–, haurien forçat aquesta situació.

Històries de superació esportiva