Publicitat
Publicitat

FÓRMULA 1

Red Bull demana que s'aixequi la desqualificació de Ricciardo a Austràlia

El director tècnic de l'equip, Adrian Newey, ha defensat l'escuderia aquest dilluns davant la Cort d'Apel·lació de la FIA

L'equip Red Bull ha demanat aquest dilluns davant la Cort d'Apel·lació de la FIA que es retiri la desqualificació del pilot australià Daniel Ricciardo i que aquest recuperi el segon lloc del passat Gran Premi d'Austràlia després de considerar que hi havia un error en el dispositiu de mesura del flux de combustible del seu monoplaça.

Ricciardo va ser desqualificat després de creuar la meta en segona posició d'aquest Gran Premi, el primer de la temporada, disputat el passat 16 de març, per darrere de l'alemany Nico Rosberg (Mercedes). Els comissaris de cursa de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) han indicat que l'indicador de flux de combustible instal·lat a cada monoplaça indicava que el de l'australià va superar els 100 quilos per hora, límit imposat aquesta temporada per reduir la potència dels cotxes.

Davant la Cort d'Apel·lació, el director tècnic de Red Bull, Adrian Newey, ha assegurat que el cotxe no va superar aquesta barrera i que hi va haver un problema en el detector de la FIA. Els comissaris també van aplicar la circumstància agreujant que l'equip no va atendre els avisos que li van enviar i que estava superant el límit de flux de combustible. Newey ha assenyalat que van tractar de fer-ho, però això els reduïa el ritme i els seus propis indicadors assenyalaven que el flux estava per sota de l'autoritzat. La Cort d'Apel·lació continua amb la vista per estudiar aquest cas.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF