Publicitat
Publicitat

FÓRMULA 1

La FIA desestima l'apel·lació de Red Bull i manté la sanció a Ricciardo

El pilot australià perd la segona posició aconseguida al GP d'Austràlia

La Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) ha rebutjat aquest dimarts l'apel·lació de l'escuderia Red Bull perquè es retirés la sanció a Daniel Ricciardo després de ser desqualificat al passat Gran Premi d'Austràlia –va perdre la segona posició– i ha decidit mantenir la sanció al pilot australià.

"Després d'haver escoltat les parts i examinat les seves presentacions, la Cort (d'Apel·lació) ha decidit mantenir la decisió" d'excloure el cotxe de Ricciardo dels resultats d'aquest Gran Premi, ha indicat la FIA en un comunicat.

La decisió de la FIA deixa la classificació provisional del campionat amb Ricciardo desè, amb 12 punts després de ser quart a Bahrain mentre que l'escuderia Red Bull és quart en la lluita pel títol de constructors.

La FIA, que no ha augmentat la sanció a Red Bull com demanava Mercedes, ha indicat que publicarà la decisió detallada "a final d'aquesta setmana".

Ricciardo va ser desqualificat després de creuar la meta en segona posició en la primera cursa de la temporada després que els comissaris de carrera de la FIA indiquessin que l'indicador de flux de combustible instal·lat al seu monoplaça havia superat el cabal de 100 quilos per hora, límit imposat aquesta temporada per reduir la potència dels cotxes.

Històries de superació esportiva