La Fórmula 1 seguirà en exclusiva a Movistar+ fins al 2020

A diferència d'anys anteriors, el Gran Premi d'Espanya també serà només de pagament

Movistar+ ha renovat els drets d’emissió en exclusiva del Mundial de la Fórmula 1 per a les tres pròximes temporades, és a dir, fins a finals del 2020. Com a novetat, la plataforma de pagament es reserva també l’exclusiva del Gran Premi d’Espanya, que es disputarà al circuit de Montmeló el 13 de maig.

Movistar+ va començar a emetre la Fórmula 1 l’any 2014, tot i que les dues primeres temporades les curses també es podien veure en obert, a través d’Antena 3 i de TV3. A partir del 2016, el Mundial va passar a ser una exclusiva de la televisió de pagament, amb l’excepció del Gran Premi d’Espanya, que els dos últims anys s’ha pogut seguir també a través de TV3 i La 1, en virtut d’acords puntuals amb aquestes cadenes.

“El motor és un pilar estratègic per a Movistar+”, assegura el cap de continguts de la plataforma, Àlex Martínez Roig, que afegeix que el seu objectiu és “generar afició per aquest esport i complir els requisits de la comunitat de seguidors més exigent”. El nou acord entre Movistar+ i la Fórmula 1 inclou una ampliació dels drets digitals que permetrà “potenciar la cobertura del directe a l’entorn online i a les xarxes socials”.

EDICIÓ PAPER 21/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF