El Formentera obre la porta al porter Chechu Grana i cerca substitut

El porter asturià posa fi al seu cicle a la illa i s'uneix a les baixes de Fernando Liñán, Álvaro Muñiz i el tècnic Tito García Sanjuán

Continua el ball de comiats a l Formentera en aquest mercat d'hivern. A les conegudes baixes de  Fernando   Liñán , Álvaro  Muñiz  i el tècnic Tito  García   Sanjuán  s'uneix ara l'inesperat adeu del porter de 22 anys  Chechu  Grana, que posa fi al seu cicle a  l'illa  per motius personals.

El porter, que s'ha format a les categories inferiors  de l'Sporting  de Gijón, no ha tingut oportunitats a l'equip formenterenc encara que el preparador aragonès, abans de marxar al Toledo, va voler reconèixer el seu esforç i compromís donant-li la titularitat davant l'Atlètic Balears i  l' Atlètic  Saguntí .

A la Copa del Rei,  Chechu  va ser titular en el partit de tornada dels vuitens de final davant l'Alabès. El porter va rebre dos gols, però a  Mendizorroza  va signar una gran actuació i va mantenir l'equip dins l'eliminatòria durant una bona part del partit, demostrant la gran projecció que atresora, malgrat la seva joventut.

Sens dubte, la baixa del porter asturià és un seriós contratemps per a un Formentera que es veu obligat a cercar-li un recanvi  a correcuita , ja que el període de fitxatges acaba demà a les 0 h. De moment, el sevillà  Marcos   Contreras  serà qui es faci càrrec de la porteria del Formentera fins que arribi un nou company.

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF