El Formentera ferma el defensa Ramón Soria

El Formentera ha tancat en les darreres hores del mercat d'hivern un nou fitxatge. Es tracta de  Ramón  Soria Alonso (Alacant, 07/03/1989), jugador de 28 anys que arriba procedent del Puerto Rico  FC, que milita a la Lliga de Futbol d'Amèrica del Nord ( NASL).Soria és un defensa polivalent amb una alçada d'1,82 m que aportarà molta experiència a l'equip que dirigeix  Juan Arsenal. El jugador alacantí ha desenvolupat gran part de la seva formació com a futbolista a les categories inferiors del Vila-real fins a l'any 2009.

En la temporada següent,  Ramón  Soria va fitxar pel Mallorca B, en què va jugar fins al 2011, quan va fitxar per l'Albacete. Abans de fer el bot a les lligues internacionals en la temporada 2013/14, el nou jugador del Formentera va passar per les files del  FC Jove  Español San  Vicente i del Terol, durant les temporades 2012/13 i inici de la 2013/14.

La seva primera experiència com a futbolista professional fora d'Espanya va ser a la lliga de Noruega amb el club  Gjövik  FF. Posteriorment,  Ramón  Soria ha provat sort en altres lligues amb els clubs Ottawa  Fury ( United  Soccer  League, EUA-Canadà),  NK Celje ( Prva  SNL, Eslovènia) i Puerto Rico  FC ( NASL USA-Puerto Rico).

Soria també ha jugat a la selecció espanyola de futbol en les categories  sub-16 i  sub-17, en què va arribar a disputar el Campionat d'Europa s ub-17 de la UEFA de l'any 2006 a Luxemburg, on Espanya va acabar en tercer lloc.

És un jugador de molta qualitat que arriba a l'equip per aportar experiència i contundència defensiva, que reforçarà la plantilla per afrontar la difícil segona volta de la lliga.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF