Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Florentino Pérez confirma la creació d'una grada jove on ara s'ubiquen els Ultras Sur

En els últims partits del Reial Madrid al Santiago Bernabéu s'ha vist la zona delimitada pels ultres madridistes pràcticament buida

El president del Reial Madrid Florentino Pérez ha confirmat que des del mes de gener l'estadi Santiago Bernabéu presentarà una nova zona d'animació, amb una grada jove al fons sud, zona fins ara reservada als Ultras Sur.

En els últims partits del Reial Madrid al Santiago Bernabéu s'ha vist la zona delimitada pels ultres madridistes pràcticament buida. El president madridista ha confirmat durant el dinar nadalenc amb periodistes que el club impedia que aquests abonaments fossin transferibles perquè anés a aquesta zona una altra persona que no fos el titular i que va demanar a tots que s'identifiquessin. Veient la resposta, ha decidit ubicar un perfil diferent d'aficionats madridistes, recol·locant altres socis per formar una grada jove que animi durant tots els partits.

"El club satisfarà una demanda de fa molts anys, de fer d'aquest espai una grada jove d'animació. És una decisió que ja hem pres. Es farà en breu", ha anunciat Florentino Pérez.

La intenció del president és que el proper 6 de gener, dia en què el Reial Madrid juga al seu estadi el primer partit del 2014, davant del Celta, s'estreni la nova grada jove al fons sud.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF