LLIGA
Esports 26/01/2013

Florentino Pérez no tanca la crisi

La compareixença de Florentino Pérez que havia de servir per tancar la crisi del Madrid no ha tingut l'efecte previst. Les noves informacions aparegudes deixen en evidència el president blanc.

Albert Vilardaga
2 min
Confidències entre Aitor Karanka i José Mourinho a la banqueta  de l'estadi de Mestalla.

BARCELONA.Florentino Pérez, el president del Reial Madrid, va voler comparèixer dijous per apagar el foc encès pel diari Marca , però el que va voler ser un intent desesperat per desmentir la informació i intentar, per enèsima vegada, la unió del madridisme, finalment se li ha girat en contra i ha servit perquè es faci del tot evident la tensió que viu el vestidor blanc, difícilment sostenible.

Lluny de desdir-se de la informació, el Marca ha seguit argumentant la seva postura i és contundent quan en defensa la veracitat. A El País , el periodista Diego Torres va revelar nova informació de la trobada entre Florentino Pérez, Iker Casillas, Sergio Ramos i el director general, José Ángel Sánchez. El diari assegura que el màxim mandatari blanc va animar els capitans a "practicar una autogestió light , ignorar les extravagàncies del tècnic, José Mourinho, i remar tots en la mateixa direcció per al bé del club". Florentino Pérez va voler convèncer els dos capitans oferint un augment de les primes per guanyar la Lliga de Campions de més del 50% respecte a la temporada passada, ja que els va prometre 360.000 euros per jugador.

Segons explica Diego Torres, Florentino Pérez fins i tot va parlar de la necessitat de guanyar la Lliga de Campions. Casillas i Ramos li van explicar que preveuen una eliminatòria contra el Manchester United molt complicada, ja que "és el tipus d'equip" que no els "va bé". Els capitans van recordar al president els problemes que tenen a l'hora d'atacar quan no es poden basar en el contraatac, l'únic recurs que planteja el tècnic portuguès.

Florentino Pérez es va mostrar molt decebut amb l'actitud dels capitans, però, segons assenyala Torres, Casillas i Ramos no obliden que un any enrere el president els havia animat a unir el grup per aconseguir títols i els havia ofert com a estímul el cap de Mourinho, de qui hauria assegurat que no seguiria la temporada següent. Florentino Pérez no va complir la seva paraula i ara els jugadors veuen la figura del portuguès com una amenaça, encara que durant les últimes setmanes el president els hagi transmès, sempre a través de tercers, que Mourinho se n'anirà al juny.

Casillas, de dos a tres mesos

Iker Casillas, el porter del Reial Madrid, va ser operat ahir a la tarda pel doctor Del Cerro a l'Hospital Beata María Ana de Madrid de la fractura que pateix a la base del primer metacarpià de la mà esquerra, i va passar la nit ingressat en observació. El capità madridista estarà entre dos i tres mesos de baixa i la seva plaça a la plantilla l'ocuparà el ja exporter sevillista Diego López, que torna al club on es va formar.

stats