FUTBOL
Esports 04/06/2013

Florentino Pérez no descarta que Zidane sigui el nou entrenador

L'empresari ha estat reescollit president del Reial Madrid després que la junta electoral n'hagi validat la candidatura, l'única que s'ha presentat als comicis

Efe
2 min
Florentino Pérez ha estat escollit de nou president del Reial Madrid / HELIOS DE LA RUBIA / REALMADRID.COM

MadridFlorentino Pérez ha estat proclamat aquest dimarts president del Reial Madrid per a un quart mandat. El màxim dirigent de l'entitat blanca ha assegurat que el club tindrà la temporada vinent "un equip amb garanties, talent i fam per aconseguir reptes, amb un cos a l'altura dels desafiaments i l'exigència" de l'entitat. Posteriorment, en una entrevista amb Telecinco, el màxim mandatari blanc ha obert la porta a què Zidane sigui el nou entrenador. "Zidane podria ser el pròxim entrenador del Madrid. Liderarà un projecte esportiu des del despatx o des de la banqueta", ha dit Pérez. El president blanc continua pensant però, en el tècnic Carlo Ancelotti per substituir Mourinho. "Ancelotti està en un club amic al que s'ha de respectar. A partir de demà veurem quines possibilitats hi ha amb aquest entrenador. Pagar la clàusula és el de menys, però no volem fer res agressiu amb cap club. Si ens interessés Ancelotti parlaríem abans amb el PSG", ha assegurat.

Anteriorment, durant l'acte en el qual ha estat nomenat altra vegada president, Pérez ha volgut aixecar els ànims de l'aficionat madridista. "El futur ha començat, i jo com vosaltres en vull més. Comencem un nou camí amb la responsabilitat d'estar al capdavant del club més gran, un club exemplar que busqui la màxima excel·lència", ha dit Pérez, que ha promès "treballar amb tota la passió, dedicació i esforç" en el seu nou mandat.

Pérez ha parlat després de ser proclamat formalment president a la llotja d'honor de l'estadi Santiago Bernabéu, un cop la junta electoral en validés la candidatura, l'única presentada, com ja va passar en les últimes eleccions, el 2009.

"Portem 111 anys d'història. Hem crescut, avançat, millorat, però anhelem més en un club que aspira a tot i sempre en vol més. Hem aconseguit molts títols i així continuarem fins aconseguir 'La Décima'. Jo, com vosaltres, en vull més", ha afegit Pérez.

stats