Fibló de Font conquista Son Pardo

El conductor Joan Bauzà i Fibló de Font han sorprès i han guanyat el Gran Premi Nacional de Trot 

Aquest diumenge s'ha celebrat la cita anual més esperada del món del trot. Fibló de Font, amb el conductor Joan Bauzà, ha guanyat la 85a edició del Gran Premi Nacional de Trot amb un temps d'1,17.

En la carrera de 2.150 metres hi han participat 15 poltres de tres anys de la generació F. Des del minut zero de l'inici de la carrera, Fortunato Dream, conduït pel veterà Antoni Frontera, anava en primera posició amb una velocitat mitjana d'1,16, però deu metres abans de creuar la línia de meta, l'hipòdrom de Son Pardo ha quedat sorprès. El conductor Joan Bauzà, amb Fibló de Font, ha guanyat posicions i ha aconseguit el primer premi del Gran Premi Nacional de Trot del 2018, en la seva 85a edició. "500 metres abans de la meta ja em sentia guanyador", ha expressat Joan Bauzà, qui en el 1995 ja va aconseguir escriure amb lletres d'or el seu pas per aquesta gran clàssica.

En segon lloc ha arribat a la meta Fortunato Dream, d'Antoni Frontera, que en l'anterior edició ja va quedar en la mateixa posició. Fantastic BS, ha entrat en tercera posició, i en quarta, l'egua Flamenca de Font, conduïda per Miquel Mestre.

El programa esportiu va començar ahir, dissabte 19 de maig, amb el premi del Consell de Mallorca Memorial Joan Verger Pocoví i l'exposició de tots els dibuixos guanyadors del concurs de dibuix escolar, que es pot visitar al vestíbul de l'hipòdrom de Son Pardo. 

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF