BÀSQUET: LLIGA ENDESA
Esports 21/11/2011

El Fiatc Joventut ja no és cuer

à.g.
Ebi Ere tracta d'evitar la defensa de l'aler pivot Jordi Trias en el partit jugat ahir a Badalona.

BADALONALa pretemporada és una de les eines de treball més importants per construir un bon equip de bàsquet, i el Fiatc Joventut, per una cosa o per una altra, no l'ha pogut fer amb normalitat. Jugadors lesionats i incorporacions amb la Lliga Endesa ja començada han dificultat una continuïtat bàsica, encara més quan hi ha un entrenador nou que necessita temps per introduir el seu estil de joc.

És per això que, actualment, el Fiatc Joventut juga a estones. En alguns moments desespera, com en un final de segon quart en què va deixar que el Blusens Monbus agafés una renda de nou punts, i en altres moments enamora, com en un tercer període en què va anotar 29 punts per recuperar el lideratge en el marcador.

Al final, l'equip que entrena Salva Maldonado es va endur la victòria (73-67) i va abandonar la incòmoda última posició de la classificació que ocupava la setmana passada. Tot i les limitacions econòmiques que han afectat la construcció de l'equip, la Penya millorarà amb el pas del temps. Si el grup pot treballar amb paciència, els resultats de la segona volta seran millors que els de la primera.

El Barça Regal també va guanyar, però ho va fer amb un d'aquells partits que empipen Xavi Pascual. L'equip va deixar escapar una renda de 15 punts contra el Blancos de Rueda Valladolid. La relaxació va fer que el líder de la Lliga Endesa arribés als últims tres minuts del duel amb el marcador empatat. Al final, 77-67.

L'Assignia Manresa, per la seva banda, va perdre el primer partit de la temporada a casa contra un CAI Saragossa (74-81) que es va créixer en un últim quart decisiu. Justin Doellman (18 punts) va ser el màxim anotador.