Esports 04/03/2013

El Fiatc Joventut ensopega amb el Fuenlabrada

à.g.
1 min
Àlex Barrera inicia una penetració a cistella durant el partit contra el Fuenlabrada.

Badalona.El Fiatc Joventut va perdre el seu segon partit consecutiu a Badalona contra un Mad-Croc Fuenlabrada (86-92) que, liderat per James Feldeine (29 punts), va saber contenir la remuntada final d'un equip local que va arribar a perdre per 18 punts de diferència. Una dubtosa falta antiesportiva de Corey Fisher sense la pilota en joc i dues de tècniques a Salva Maldonado per haver protestat per la sorprenent decisió arbitral van acabar decantant el triomf per a l'equip madrileny, que va entrar a l'últim minut amb una renda de tan sols dos punts.

Fins que va arribar la reacció, els aficionats de la Penya es van desesperar amb l'irregular joc del seu equip i Manny Quezada, que va acabar el partit sense anotar, va arribar a sentir alguns xiulets procedents de la graderia. La producció ofensiva de Tony Gaffney i Corey Fisher, que es van combinar per sumar 49 punts, va capgirar la situació i els seguidors fins i tot van tenir temps de somniar amb la victòria.

Josh Davis, al Manresa

El triomf del Mad-Croc Fuenlabrada allunya a tres victòries de la salvació el Bàsquet Manresa, que ahir va anunciar el fitxatge de Josh Davis. El pivot nord-americà, que arriba procedent del Guaiqueries de Veneçuela, ocuparà la plaça del lesionat Charles Ramsdell.

stats