SEGONA DIVISIÓ
Esports 20/01/2013

Festival del Sabadell, que goleja un Girona desinflat (4-1)

N. García
1 min

BARCELONAEl Sabadell va aconseguir ahir situar-se en posicions de play-off de la classificació de Segona Divisió després de superar amb claredat el Girona, que manté la segona posició. Els vallesans van aconseguir un partit perfecte des del punt de vista ofensiu. I és que els de Lluís Carreras es van saber adaptar millor a les condicions de la gespa, pesada a causa de la intensa pluja que va caure durant tot el partit.

El veterà Moha -exjugador del Girona- va ser qui va inaugurar el marcador (min 27) després de passar entre els dos centrals gironins per rematar una bona centrada des de l'esquerra d'Óscar Ramírez. Cinc minuts més tard, el Sabadell, llançat en atac, ampliava l'avantatge. Antonio Hidalgo va ser el més llest en una jugada embolicada dins de l'àrea i va superar el porter Dani Mallo. El mateix jugador va fer el tercer tot just començar la segona part després d'una gran jugada d'Uli Dávila, que va recuperar la pilota i va assistir el capità vallesà, que va tornar a batre el porter dels gironins (min 50).

El Girona va semblar que reaccionava quan Luso, de cap i a la sortida d'un córner, va retallar distàncies (min 52). Però la reacció dels de Rubi es va quedar aquí ja que només quatre minuts més tard, Manu Lanzarote feia el gol de la tarda amb una vaselina perfecta des de fora de l'àrea que va sorprendre Mallo.

stats