Apunts blaugranes
Esports 22/08/2011

Festa blaugrana

Nuria García
2 min
Festa blaugrana

El Trofeu Joan Gamper serà el final de festa del Barça, que ha dedicat tot aquest cap de setmana a la celebració de diversos actes festius emmarcats en la 34a Trobada Mundial de Penyes i el 32è Congrés de Penyes. El partit, en què el Barça es veurà les cares amb el Nàpols, començarà a les 20.30 hores. El club blaugrana vol que el Camp Nou sigui una festa, i és per això que ha posat a la venda entrades a preus assequibles, que van des dels 9 euros per al públic en general (7 per als socis), fins als 74 euros per una entrada de tribuna (56 euros per als socis).

No podran jugar aquest partit dos futbolistes del primer equip: Alexis, que està lesionat a causa d'una petita elongació que es va fer durant l'escalfament previ al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid, i Ibrahim Afellay, que encara l'última fase de la recuperació de la lesió muscular que es va fer durant la gira americana en el partit contra el Manchester United. Els blaugranes, que ahir van gaudir d'un dia de festa, tornaran aquest matí als entrenaments per acabar de preparar el matx d'aquest vespre contra el conjunt italià.

Abans que la pilota comenci a rodar al Camp Nou, la festa ja haurà començat als voltants de l'estadi amb les activitats lúdiques i musicals que ha organitzat el club a partir de les tres de la tarda, amb la possibilitat de fer-se una fotografia amb les 16 copes que el club va guanyar la temporada passada, a més de la Supercopa d'Espanya aconseguida dimecres de la setmana passada. I a les 19.50 hores els jugadors blaugranes i els integrants del cos tècnic sortiran un per un a la gespa, en la que serà la presentació de l'equip.

Els actes de celebració començaran de bon matí. El club blaugrana a les 10.30 hores farà una ofrena floral a la tomba de Joan Gamper, al cementiri de Mont juïc. Prendran part d'aquest acte el president del Barça, Sandro Rosell, i el vicepresident de l'àrea institucional, Carles Vilarrubí.

El president, Sandro Rosell, també participarà aquest matí en el 32è Congrés de Penyes. En la segona sessió d'aquesta trobada, en què prendran part més de 1.000 penyistes, es treballarà per intentar assentar les bases del projecte Penyes Segle XXI. Ahir, en la primera jornada d'aquest congrés que va inaugurar el vicepresident Jordi Cardoner, es van tractar temes com ara el cens, les entrades dels desplaçaments, la identitat i les activitats del club.

stats