GRAN PREMI DEL CANADÀ
Esports 07/06/2013

Fernando Alonso, el més ràpid a Montreal

L'asturià ha liderat la jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi del Canadà, la setena prova del Mundial de Fórmula 1

Efe
1 min

MontrealL'asturià Fernando Alonso (Ferrari), doble campió del món de Fórmula 1, ha sigut el més ràpid aquest divendres en la jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi del Canadà, la setena prova del Mundial de Fórmula 1, que es disputa a Montreal.

Alonso, que havia estat quart en la primera sessió, ha marcat el millor temps del dia a la segona, en què es han millorat clarament els cronos matinals, en cobrir els 4.361 metres del circuit Gilles Villeneuve en un minut, catorze segons i 818 mil·lèsimes, 12 menys que l'anglès Lewis Hamilton (Mercedes), que ha sigut segon. El francès Romain Grosjean (Lotus) i l'australià Mark Webber (Red Bull), a 394 han marcat el tercer i el quart temps del dia, respectivament.

El brasiler Felipe Massa, company d'Alonso a Ferrari, ha acabat sisè, per darrere de l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), guanyador de l'últim Gran Premi de Mònaco, i per davant del seu compatriota Sebastian Vettel (Red Bull), que lidera el Mundial.

stats