Esports 25/06/2013

Feliç al Bayern i curat d'espants de l'entorn blaugrana

I. Lluch
2 min

Munic.Pep Guardiola va ser ahir més feliç que un nen amb sabates noves. I la seva filla Maria també. Es va afanyar per fotografiar amb el seu mòbil el seu pare assegut a la banqueta de l'Allianz Arena. Però no per il·lusionat i entusiasmat, el tècnic va deixar de posar el fre de mà quan li va tocar omplir grans expectatives o parlar del Barça. "Seria pretensiós pensar que al Bayern comencem una nova era", va indicar en part per aturar el desig cada cop més confessable de la directiva del tricampió bavarès a prendre-li definitivament l'hegemonia al Barça. "Som ja el segon equip en el rànquing UEFA. El Barça continua sent el primer, però gràcies a la feina que hem fet els hem recuperat 10 punts. Sabem que la Champions no la guanyes automàticament, però estem orgullosos de tenir Guardiola", va dir Rummenigge.

"Estaré els primers sis mesos tancat a la Säbener Strasse (on hi ha la ciutat esportiva del Bayern), va prometre Guardiola poc després de presentar els col·laboradors amb què ja va treballar a can Barça. De Manel Estiarte va destacar que com a gran esportista olímpic el pot aconsellar tant al vestidor com al seu entorn. De qui serà el seu segon, Domènec Torrent, i de l'analista de vídeos, Carles Planchart, en va destacar el compromís que sempre han mostrat i de Lorenzo Buenaventura va dir que és "un artista" en prevenció de lesions.

Quan se li va preguntar si fitxaria algú més del Barça, es va defensar: "Cap futbolista té ganes de marxar del Barcelona. Qui ho fa és perquè o el fan fora o vol jugar més minuts". Amb certa amargor, però, va comentar que ja sabia com funcionava "el club per dins i per fora i les redaccions" com per preocupar-se ara si l'acusen de temptar per al Bayern algun jugador: "No tinc problemes per acceptar tot el que es digui de Barcelona". Ara, va admetre que l'amistós del 24 de juliol era "especial", però a l'espera de retrobar-se amb els jugadors -en cap moment va al·ludir Tito Vilanova- no sabia ben bé què sentiria.

stats