FUTBOL CATALÀ
Esports 05/07/2011

La Federació no accepta el nou Lleida a Segona B

àngel Garreta
1 min
Anabel Junyent, propietària del Lleida.

Barcelona.Cop dur per al futbol lleidatà. La Federació Espanyola de Futbol no ha acceptat la petició del Lleida 1939 -el club creat després de la desaparició de la Unió Esportiva Lleida- per jugar la temporada que ve a la Segona Divisió B. I d'aquesta manera la nova entitat es veurà obligada a començar des de la categoria més baixa del futbol territorial, la futura Quarta Catalana.

Fins ara l'adjudicatària provisional de la presidència del club, Anabel Junyent, havia aconseguit el vistiplau dels administradors concursals, del Jutjat Mercantil de Lleida i del Registre Mercantil d'Entitats, però l'últim pas per formalitzar la inscripció ha resultat negatiu.

Tot i això, Junyent va assegurar que "ens hem posat en contacte amb el jutge, que recordarà a la RFEF que els drets federatius són nostres". L'empresària va afegir que la Federació "no es pot negar a inscriure un club en substitució de la UE Lleida, ja que hi ha un procés judicial iniciat amb motiu del procés concursal de l'entitat".

Si el recurs no prospera, la RFEF buscarà reemplaçar el lloc del Lleida amb equips catalans que no hagin assolit l'ascens, començant per la Muntanyesa, seguint per la Pobla de Mafumet i continuant per l'Espanyol B, equips que en principi no haurien de pagar per ocupar aquesta plaça. Si es donés aquest cas, la Muntanyesa ja ha informat que acceptaria pujar de categoria.

stats