Copa Confederacions
Esports 25/06/2013

La Federació Espanyola de Futbol desmenteix la festa dels jugadors de la selecció a Recife

El comunicat creu que els fets difosos "atempten contra el bon nom de la selecció espanyola de futbol i a l'honorabilitat i professionalitat dels seus jugadors"

Efe
1 min
Entrenament de la selecció espanyola

MadridLa Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha emès aquest dimarts un comunicat en el qual nega les informacions publicades al Brasil sobre una presumpta festa a l'hotel de la selecció espanyola a Recife, alhora que repudia el que considera "calúmnies" als jugadors de l'equip nacional.

La RFEF emet el comunicat per "desmentir, rotundament" les informacions publicades per Globoesporte al Brasil que assenyalaven que el robatori de diners a jugadors espanyols al seu hotel de concentració després del partit davant l'Uruguai, de la primera jornada de la Copa de les Confederacions, va arribar després d'una festa privada a l'hotel amb "cervesa, caipirinhes i 'strip poker'".

Segons la missiva de la RFEF, els fets difosos "atempten contra el bon nom de la selecció espanyola de futbol i a l'honorabilitat i professionalitat dels seus jugadors". També confirma que sis jugadors van ser objecte d'un robatori a l'hotel de concentració a Recife, succés que "es va denunciar, oportunament, a la policia brasilera".

stats