BARÇA

Jordi Farré es presentarà a les eleccions a la presidència del Barça

El 2015 no va aconseguir passar el tall de signatures per arribar a ser candidat

L'empresari català Jordi Farré ha anunciat aquest dijous que es presentarà a les eleccions a la presidència del Barça, previstes per a la segona meitat del 2021. Farré, que ja va intentar-ho el 2015 sense aconseguir passar el tall de les signatures, és el tercer soci que anuncia la seva candidatura, després de Víctor Font i Lluís Fernández Alà. I tot a l'espera que Joan Laporta acabi de decidir-se, després d'haver declarat a diferents mitjans que el més probable és que torni a participar en els comicis.

Rosell: " La justícia no va funcionar i vull saber per quina raó va passar".

El 2015 Farré va liderar la candidatura Som Gent Normal, que va aconseguir reunir 2.033 signatures, 500 menys de les necessàries per convertir-se en candidat. Farré ha explicat al programa La Llotja del Què T'hi Jugues, de SER Catalunya, que fa temps que treballa en el projecte i que està preparat per tornar a prendre part en la cursa electoral del Barça.

Declarat independentista català, és enginyer de professió. Algunes de les propostes que la candidatura Som Gent Normal va fer el 2015 va ser crear una grada d'animació i una agència de viatges pròpia, allunyar el Barça de les batalles judicials, retirar el nom de l'expresident Josep Lluís Núñez del museu de club, obrir l'assemblea de compromissaris a tots els socis que desitgin acudir-hi i implementar el vot electrònic.

EDICIÓ PAPER 09/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF