Esports 29/05/2011

Famosos blaugranes que es mosseguen les ungles

Sara González / Auri Garcia
2 min
Famosos blaugranes que es mosseguen les ungles

Enfundats a la samarreta blaugrana, mossegant-se les ungles, eufòrics, amb la família i els amics o fins i tot sols. Però tots orgullosos de ser culés, com uns aficionats més. Així van viure el partit famosos catalans arreu del país.

Xavier Coral

A Llançà, amb la família i pizzes

"Hem començat molt nerviosos, però després ens hem tranquil·litzat", explicava el periodista des de Llançà, on va compartir amb els sogres i amics pizzes i vins de l'Empordà.

Cristina Puig

Emocionada amb el gol de Villa

Nerviosa en un bar de Gràcia, la presentadora de 59 segons amb prou feines podia fer un mos a la mitja part. "M'he emocionat amb el gol de Villa", va confessar. Va acabar la celebració al centre de Barcelona.

Toni Albà

Castigat al camerino

"Quan mirava el Barça sempre perdia, així que el vaig deixar de mirar. M'he quedat castigat al camerino", explicava l'humorista des de Sant Sebastià, on havia actuat en un lliurament de premis. El Twitter i els crits el van ajudar a deduir els gols.

Màrius Serra

Cofoi a la Canaletes d'Horta

Horta també té la seva font de Canaletes i allà va celebrar la victòria del Barça l'escriptor Màrius Serra, que va veure el partit a la pantalla gegant del Foment Hortenc amb 250 persones més. "La segona part ha estat un bany!", exclamava.

Lluís Gavaldà

Eufòric a Girona

"Ha estat justícia poètica. Tota una lliçó de futbol", deia el cantant eufòric des de Girona amb la seva família.

Tatiana Sisquella

Enfundada en la samarreta

Ben guarnida amb la samarreta del Barça i enganxada a la ràdio i a la tele, la presentadora va veure el partit amb familiars i amics. "Vam celebrar cada gol amb abraçades i petons", va explicar.

Carles Xuriguera

Doble celebració

"Hem celebrat l'ascens del Sabadell i després la victòria del Barça, tot un equipàs", explicava l'actor, que duia la samarreta de Piqué que li va regalar l'equip tècnic del Barça.

stats