FUTBOL CATALÀ
Esports 30/06/2013

L'Hospitalet s'encomana al destí futbolístic per remuntar el 3 a 0 contra l'Eibar

El conjunt de Miguel Álvarez busca l'ascens a Segona A 47 anys més tard (Esports3, 20 hores)

Ara
1 min

BarcelonaEl CE L’Hospitalet rep l'Eibar aquest vespre a la Feixa Llarga amb la intenció de remuntar el 3 a 0 de l'anada i convertir-se en nou equip de Segona A, 47 anys més tard. Els riberencs s’aferren a la justícia del destí futbolístic per fer-ho realitat. Així ho diu el lema que s’ha llançat des del club per rebre l’Eibar: “Perquè la història ens en deu una... Pujarem”.

L’equip de Miguel Álvarez necessita que tots els elements s’alineïn per remuntar el 3 a 0 de l’anada. Als cinc minuts de partit, el conjunt basc tenia l’eliminatòria d’ascens encaminada –dominava per dos gols a zero–, una llosa massa gran pels riberencs. Al final, el càstig sobre la gespa d’Ipurua va ser molt sever i el somni de retornar a la categoria de plata del futbol espanyol 47 anys més tard, gairebé es va esvair. Tot i el mal resultat, els catalans volen apurar les seves opcions que tenen per donar la volta al marcador. L'Hospitalet és conscient que la Feixa Llarga no serà un fortí, des de terres basques arribaran durant tot aquest diumenge mig miler de seguidors de l’Eibar –alguns sense entrada–, envalentits pel resultat favorable de l’anada.

Miguel Álvarez ha convocat vint-i-dos futbolistes, entre ells els golejadors Bacari, Osado, Corominas i Cirio, els encarregats d’assetjar la porteria rival per intentar remuntar, i no tancar en fals un any en el qual l’Hospitalet va acabar primer del grup 3 de Segona B.

stats