La FFIB treballa per poder obrir una Escola de Futbol a Bolívia

A través de la fundació s'ha fet entrega de 200 equipacions i 70 parells de sabates esportives a la Fundació Amazonia

La Fundació Amazonia, dirigida per la doctora Joana Maria Román, que va ser la cap de Pediatria de l’Hospital de Son Dureta durant dècades, ara es fa càrrec d’aquesta ONG, que intenta millorar les condicions del nins i nines sense recursos que viuen a la zona de Sucre, a Bolívia.

El president de la FFIB, Miquel Bestard, ha lliurat aquesta setmana a la doctora Román 200 equipacions de futbol de la selecció balear, de diferents talles, i prop de 70 parells de calçat esportiu.

Joana Maria Román explica que "la Fundació Amazonia es dedica a la col·laboració internacional, treballam ara amb els nins del carrer de la zona de Sucre, a Bolívia (anteriorment ho férem al Brasil). Sempre cooperam amb la infància, ja que, per defecte, com a pediatra, hi tenc més sensibilitat. Sé que amb aquesta roba esportiva es tornaran bojos perquè no tenen res, només sandàlies. Vull agrair al president Bestard i al seu equip aquest detall, estic emocionada, són esplèndids, i el tracte rebut, excepcional", ha dit.

Per la seva banda, Miquel Bestard assegura que "és bonic ajudar i col·laborar amb gent que ho necessita. Tenim aquesta filosofia de poder ajudar. Tenim material i, a més, tenim un projecte que ens agradaria posar en marxa en el futur amb la Fundació Amazonia, que tracta de crear allà a Bolívia una escola de futbol".

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF