Publicitat
Publicitat

EUROCOPA 2016

El partit inaugural i la final de l'Eurocopa del 2016 serà a l'estadi de Saint-Denis

Totes les seleccions jugaran a diferents seus del torneig que organitzarà França

El partit d'obertura i la final de l'Eurocopa de 2016 es jugaran a l'Estadi de França de Saint-Denis. La candidatura de Marsella per acollir el primer partit de la competició ha estat rebutjada ja que els organitzadors han preferit un estadi amb més espectadors, segons ha indicat el president del comitè d'organització, Jacques Lambert.

Marsella i Lió acolliran les dues semifinals, mentre que els quarts es jugaran a Lille, Bordeus, Marsella i l'Estadi de França, segons han dit els organitzadors al final de la cinquena reunió de seguiment de la candidatura. "En tots els casos, hem donat preferència al nombre de places dels estadis i no a altres criteris" , ha assenyalat Lambert, que considerar "lògic" que l'Estadi de França aculli els dos partits més mediàtics perquè és l'únic capaç d'albergar 80.000 persones. Totes les seleccions rotaran en la fase prèvia, incloses les caps de sèrie, "per mantenir l'equitat de la competició", ha indicat Lambert .

Lens  Niça, Saint-Etienne i Tolosa acolliran quatre partits; Bordeus i el Parc dels Prínceps de París 5; Lille , Lió i Marsella sis; i l'Estadi de França 7. França, que com a país organitzador és l'únic que té assegurada la seva classificació , jugarà el partit inaugural a l'Estadi de França , mentre que els altres dos els disputarà a Marsella i Lille.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 21/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF