Futbol Femení
Esports 03/03/2012

L'Estartit i el Sant Gabriel protagonitzen un derbi humil amb ganes de revenja

Tots dos equips es veuran les cares al Municipal de l'Estartit a les 12 h amb el record fresc d'un atractiu 3-2 a la primera volta, mentre que el Barça rebrà a casa El Olivo i l'Espanyol jugarà a Majadahonda davant l'Atlètic de Madrid (13.30 h)

Natalia Arroyo
2 min
Gio, jugadora del Sant Gabriel en una acció contra el Prainsa Saragossa.

BarcelonaViuen a l'ombra del Barça i l'Espanyol, però amb molt d'esforç l'Estartit i el Sant Gabriel s'han guanyat el prestigi de la resta d'equips de la Superlliga i aquest diumenge a les 12 h al Municipal de l'Estartit s'enfrontaran en "l'altre derbi". Les baixempordaneses, amb 19 punts, viuen al límit del descens, mentre que les de Sant Adrià, amb 30, transiten per la zona mitja de la classificació. En el xoc de la primera volta van protagonitzar un partit emocionant que, després d'una gran remuntada, va endur-se el Sant Gabriel (3-2).

Tots dos equips aspiren a trencar les seves ratxes negatives com a locals i visitants. L'Estartit ha perdut els dos darrers partits al seu camp, contra l'Sporting de Huelva 0-3 i davant l'Espanyol per 1-3, mentre que les del Besòs no guanyen lluny de Sant Adrià des del 27 de novembre, quan es van imposar davant el Reocín a Santander per 3-5. Les noies de Rafel Gil seguiran de prop el que faci el Màlaga contra el Lagunak i el València davant el Collerenc, en duels directes en el seu objectiu de permanència.

En paral·lel, el líder, el Barça, jugarà a casa contra El Olivo, que en les últimes setmanes ha aconseguit abandonar l'última posició de la classificació. Malgrat la millora de les gallegues, les blaugranes no haurien de tenir problemes per sumar tres punts més aquesta jornada.

A partir de les 13.30 h, l'Espanyol jugarà contra l'Atlètic de Madrid al Cerro del Espino (Majadahonda), en un dels desplaçaments més complicats de la competició. En el partit de la primera volta, les noies de Luis Carrión no van poder passar de l'empat a dos gols davant un conjunt madrileny que té a les seves files a les exblanc-i-blaves Adriana Martín i Sandra Vilanova.

stats