L'Espanyol s'hipoteca el partit en 13 mals minuts a Paterna

Els gols de Maripaz Vilas i Beristain condemnen les periquites a València

Natalia Arroyo
Un instant del partit entre l'Espanyol i el València a Paterna

BarcelonaEncara no s'havien plantat els dos equips a Paterna quan Maripaz Vilas ja ha obert el marcador amb un fort xut. Així ha començat a forjar-se la derrota de l'Espanyol davant del València (3-0) en la segona jornada de la Lliga Iberdrola. Deu minuts després del gol inicial, Naiara Beristain, en una acció per la dreta, ha ampliat diferències. El 2-0 ha desenganxat les periquites de les opcions de puntuar, però a la segona meitat les forces s'han igualat una miqueta més. En els millors minuts blanc-i-blaus ha arribat el tercer cop, obra de Van den Berg en recollir un mal refús.

Pendent d'una nova data per al Barça-Llevant

Per una gastroenteritis que va afectar més de mitja plantilla (i part de l''staff' tècnic), el Barça va haver de suspendre el partit d'aquest diumenge contra el Llevant. S'està programant una nova data. El partit havia de jugar-se dimarts o dimecres d'aquesta setmana, però el brot de gastroenteritis segueix agut i no és segur que es pugui concretar un dia tan aviat.