ESPANYOL
Esports 23/08/2013

Javier Aguirre afirma que confia en Wakaso i que desitja fitxar un davanter

El tècnic de l'Espanyol admet que li fa por perdre el porter Kiko Casilla

Efe
1 min

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha confessat que desitja la incorporació d'un davanter abans que finalitzi el termini de fitxatges, però que si aquest no arriba, l'equip competirà "sense pretextos". "Vull un davanter de característiques diferents de Thievy i Sergio García, amb capacitat en el joc aeri, que pugui jugar d'esquena, encara que no he donat un nom concret. Stuani és un futbolista que l'Espanyol va fitxar com a ariet i pot ser una opció, però prefereixo algú més corpulent", ha afegit.

D'altra banda, Aguirre ha reiterat que compta amb el migcampista ghanès Mubàrak Wakaso, en l'òrbita del Rubin Kazan rus: "Si se'n va ell o qualsevol altre jugador cal fitxar un recanvi en aquesta posició". L'oferta del Rubin és de sis milions d'euros i es podria tancar en breu.

El futur de Kiko Casilla també inquieta el tècnic mexicà. "Por que se'n vagi? Molta por −en castellà, ha fet servir el mot 'miedazo'−. No fotis, aquest no. És un jugador desitjable i amb progressió. Però està molt involucrat, ajuda els joves, i no crec que se'n vagi", ha afirmat el preparador blanc.

Sobre el partit que els enfrontarà al València, Aguirre ha destacat el futbol ofensiu d'aquest equip: "Voldrà ser el protagonista, és un equip fort. S'ha reforçat bé i serà un partit disputat. Hem de millorar en defensa respecte al que vam fer contra el Celta i encertar més en l'últim terç del camp".

stats