Esports 12/01/2013

Espanya debuta amb un triomf Plàcid contra Algèria (27-14)

M. Molina
Aitor Ariño durant el partit d'Espanya i Algèria. El català va anotar un gol.

BARCELONA.La selecció espanyola d'handbol no va tenir cap problema per superar Algèria en el primer partit del Mundial d'handbol, que es disputa a l'Estat fins al 27 de gener. L'equip que entrena Valero Rivera es va desfer sense problemes d'Algèria (27-14) a la Caja Mágica de Madrid.

El seleccionador va guanyar la partida des del primer minut, sobretot en defensa. El combinat estatal -format per set catalans- va anul·lar els millors jugadors algerians, a la vegada que no cometia errades en les accions d'atac. Als quinze minuts de partit el marcador ja reflectia un contundent 8 a 2, i al descans el resultat era de 14 a 5.

Al segon temps no va canviar la dinàmica i Valero Rivera ho va aprofitar per donar minuts als novells, com el català Aitor Ariño, que va anotar un gol. El següent partit d'Espanya -que està enquadrada en el Grup D- serà demà diumenge contra Egipte.

D'altra banda, avui debuten totes les altres seleccions participants en el torneig, repartides en les diferents seus. A Granollers -on es disputa el Grup A-, la jornada començarà amb l'Alemanya-Brasil (16 h), continuarà amb l'Argentina-Montenegro (18.15 h) i es tancarà amb el França-Tunísia (20.45 h).