Publicitat
Publicitat

FUTBOL

"No imagino ni una Espanya sense Catalunya ni una Lliga sense el Barça": Florentino, a 'El Español', en 10 frases

El president del Madrid parla de Catalunya, de Piqué i de la gestió del club en aquesta entrevista

Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha parlat en una entrevista a 'El Español' sobre la situació política de Catalunya. A més, també ha fet repàs de la seva gestió del club blanc i ha donat la seva opinió sobre Piqué i la selecció espanyola i sobre Cristiano Ronaldo i els seus problemes amb Hisenda. Aquestes són les 10 frases més destacades de Florentino Pérez:

  1. "No imagino ni una Espanya sense Catalunya ni una Lliga sense el Barça"
  2. Sobre la situació de Catalunya: "Jo no opino. Crec que estem en bones mans: del govern i dels partits constitucionalistes. I ho resoldran segur amb el suport de la majoria de la gent"
  3. Sobre Piqué i la selecció espanyola: "Crec que a la selecció hi han d'anar tots els jugadors que sentin la selecció, que estiguin units i que generin bon ambient. I si li dic la veritat, en els últims partits jo he vist això"
  4. Sobre el VAR: "És veritat que tenim a Espanya els millors jugadors, els millors equips, la millor Lliga. Doncs els àrbitres també han d'estar a l'altura"
  5. "Ronaldo té la consciència tranquil·la, no ha fet res ni ha ocultat res, així que ell es dedica en cos i ànima a seguir guanyant Pilotes d'Or i premis The Best"
  6. "Alguns diuen: Florentino fa molt bé la part econòmica, però en el tema esportiu va pitjor. Això és impossible. Una empresa, si va bé en el tema econòmic, és perquè va bé l'essència del negoci, que és el futbol i guanyar"
  7. "Ara mateix tenim una plantilla on vuit jugadors són a la selecció UEFA i cinc a la de la FIFA. És molt difícil millorar: tenim el millor a cada lloc"
  8. "L'afició del Madrid està satisfeta i contenta encara que estiguem a cinc punts del líder a l'octubre. Seguim depenent de nosaltres mateixos"
  9. "El que per a mi és normal a altres els xoca, sobretot als jugadors joves. No entenen que si acabem de guanyar dues Supercopes xiulin un jugador per haver tingut un mal partit"
  10. "Estem treballant en el futbol femení des del punt de vista de la formació. El que no farem és obrir ara un club femení i portar una jugadora del Brasil, una altra dels EUA, etc."

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF