Publicitat
Publicitat

Mundial Brasil 2014

Espanya, el Brasil i l'Argentina, entre els caps de sèrie del Mundial del Brasil

Una de les nou seleccions del bombo europeu, entre elles Holanda, Anglaterra. França i Itàlia, quedarà enquadrada al dels combinats africans i sud-americans

La FIFA ha confirmat aquest dimarts la distribució dels bombos del sorteig que determinarà els grups del proper Mundial del Brasil 2014. Aquest sorteig, que se celebrarà aquest divendres a la ciutat de Costa do Sauípe (Bahia), tindrà com a caps de sèrie les seleccions del Brasil, l'Argentina, Colòmbia, Uruguai, Espanya, Bèlgica, Alemanya i Suïssa.

Aquests conjunts nacionals integraran el bombo u per la seva situació en el rànquing de la FIFA. La resta de les seleccions europees (Bòsnia i Hercegovina, Croàcia, Anglaterra, França, Grècia, Itàlia, Holanda, Portugal i Rússia) han estat incloses al quart bombo, tot i que una d'elles entrarà per sorteig al segon, que compondran les seleccions africanes d'Algèria, Camerun, Costa d'Ivori, Ghana i Nigèria, i les sud-americanes Xile i Equador.

Per últim, el tercer el formaran les seleccions d'Austràlia, l'Iran, el Japó, Corea del Sud, Costa Rica, Hondures, Mèxic i els Estats Units. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 25/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF