Futbol
Esports 08/08/2013

Éric Abidal torna a la selecció francesa

El central, de 33 anys, no era convocat amb els 'bleues' des del 29 de febrer del 2012. "És competitiu i té un desig profund i fort per representar el seu país", ha dit el seleccionador

N.a.
1 min

BarcelonaÉric Abidal tornarà a jugar amb la selecció francesa. El d'Abidal és un dels 23 noms de la llista que aquest dijous al migdia ha fet pública l'entrenador Didier Deschamps de cara al partit amistós que enfrontarà França amb Bèlgica a Brussel·les el pròxim dimecres 14 d'agost (21 h). "Abidal és competitiu i té un desig profund i fort per representar el seu país", ha afirmat el seleccionador en la seva compareixença de premsa.

Entre les altres novetats, destaca la presència del migcampista del Sevilla, Kondogbia, de 20 anys. La llista completa la formen: Lloris, Mandanda, Landreau (porters); Debuchy, Abidal, Mangala, Rami, Clichy Evra, Sagna, Koscielny (defenses); Guilavogui, Kondogbia, Mavuba, Capoue, M. Sissoko, Grenier (migcampistes) i Ribéry, Valbuena, Payet, Nasri, Benzema, Giroud (davanters).

"Després de parlar llargament amb ell, em vaig decidir a trucar-li. Coneixes la seva història, la seva arribada a Mònaco, la seva carrera durant els partits de preparació. A més, hi ha lesions com la de Varane al menisc i la limitació de Sakho. Abidal es torna encara més important", ha explicat Deschamps.

L'exblaugrana no vestia la samarreta 'bleu' des del 29 de febrer del 2012, quan va participar en l'amistós contra Alemanya (1-2) a l'estadi Weserstadion de Bremen.

stats